به گزارش ایمنا، عبدالرسول جان نثاری با اعلام این مطلب اظهار داشت: حفظ ایمنی شهروندان و استفاده کنندگان از اماکن شهر شامل ساختمان های مسکونی و عمومی از موارد مهم و قابل توجهی می باشد که در مقررات ملی ساختمان به این مهم توجه ویژه ای شده به طوریکه در مراجع ۲۰ گانه مقررات ملی در مباحث مختلف به ایمنی توجه شده است.
وی افزود: در مرحله اول ساختمان ها بایستی بارهای وارد شده شامل برف، باد، زلزله و سایر بارها را تحمل کنند و بر سر مردم خراب نشوند.
رییس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه در مقررات ملی مبحث ویژه ای نیز برای ایمن سازی ساختمان ها در زمان حریق پیش بینی شده است تصریح کرد: طراحان نقشه های ساختمانی ملزم هستند طرح خود را به صورتی ارائه دهند که کمترین مشکل برای بهره برداران ایجاد شود که از آن جمله می توان به محل خاص برای آسانسور و پله ها اشاره کرد که در صورت وقوع حریق احتمالی و آتش سوزی به طبقات فوقانی سرایت نکند.
جان نثاری تاکید کرد: طراحان نقشه های مکانیک و تاسیسات ساختمان ها نیز ملزم هستند طرح اعلان و اطفا حریق را ارائه کنند و تاسیسات مورد نیاز را برای اطفاء حریق احتمالی پیش بینی نمایند.
وی عنوان کرد: مجریان ساختمانی موظف اند نهایت دقت را در حفظ ایمنی ساختمان های مجاور در گودبرداری ها انجام دهند و بایستی با پیش بینی سازه های نگهبان از وقوع هرگونه حادثه احتمالی جلوگیری کنند.
رییس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای شهر اصفهان ادامه داد: متاسفانه در برخی مواقع مشاهده می شود که ایمنی ساختمان ها بر طبق اصول رعایت نمی شود و باعث مرگ و میر و صدمه دیدن کارگران ساختمانی می شود این در حالی است که در مبحث دوازدهم مقررات ملی تذکرات ویژه ای در این خصوص ارائه شده که بایستی مورد توجه مالکین و مجریان قرار گیرد.